Bloggintresserade

1 mars 2012

Ej nöjd med garagemurningen och slamningen

Jag har gått och funderat över ”reparationen” av garageväggarna och är alltmer olycklig över detta. Man ser här den "reparation" som har utförts. Sidoväggarna murades med en felaktiga lutning, 8,5 grader istället för 4 grader som angavs på konstruktionsritningarna.



På väggen där garageporten skall komma saknas en rad Leca-block över garagedörren!!!

Jag vill att detta åtgärdas och att ”reparationen” tas bort och ersätts. Översta delen av sidogarageväggarna behöver alltså åtgärdas så att det blir korrekt och att det INTE ALLS kan ses att det inte har gjorts rätt från början.

På min fråga om hur vi gör med avsaknaden av lecablock i framkanten, fick jag svaret av xxx,Willa Nordic: "Stenen i framkant monteras när takstolarna är på plats i övrigt så har jag pratat med Morgan på Morgans husgrunder och han sa att någon från murfirman kontaktar dig och förklarar murning och utförande."

Som jag ser det är det inte mycket att förklara, jag ser bara att det inte ser ok ut. Slamningen ser dessutom bedrövlig ut. Den har runnit och det ser ut som gardiner. Jag förutsätter att detta rättas till, liksom de hål som finns i några lecablock - vilka inte syns på denna bild.

Här ser man också en ganska grov tandning, inte skall det vara så? Jag behöver ingen förklaring av detta, jag vill bara att det åtgärdas och det snyggt! Nu! Man ser här också att bakväggen i garaget inte har slammats alls. En godvillig tanke om detta är att det kanske beror på att det skall vara en annan sorts slamning här? Ok om detta behöver jag en förklaring!