Bloggintresserade

16 september 2012

Fasaden 6 månader försenad


Vi ser här att salningen ännu inte är utförd, inte heller fönster- och dörrplåtar. Willa Nordic AB levererade plåtar för träfönster när det var aluminiumfönster. Men att det skulle dröja så länge innan det var åtgärdat är förunderligt. Jag har nu fått besked om att ytterligare brädor levereras först 4 oktober!!!



Att det inte finns någon klisterremsa på detta fönster som skydd mot regnet kan kanske förklaras av att detta fönster tillkom på plats, det monterades inte i Stockaryd. Men det hade ju inte skadat om någon tagit ansvar för och satt dit en tejpremsa som skydd när det nu dröjde så länge innan det salades och att fönsterblecket kom på plats. Det är ännu inte där 2012-09-16.

Här ser man OSB skivan utan skydd mot regnet.


Inte heller mot väster är fönstren salade och där är inga fönster- eller dörrbleck 2012-09-16.

Entrén är klar förutom staket



Marken norr om entrén är stenlagd. Lasses Entreprenad utförde ett mycket fint jobb.

De byggde också en fin stödmur för trappan och avsatsen utanför entrédörren, så att trappavsatsen inte skall rasa. Västerut här kommer det växtlighet, men också en smal gång av altan.

Staket kommer att avgränsa till grannen i norr.


Det blir även ett räcke utmed trappan och fram till där altanen möter på norrsidan. Canegon gör detta räcke i galvaniserad plåt, där även överliggaren är i detta material.