Bloggintresserade

9 april 2012

Willa Nordics felleverans - konsekvenser

Konsekvensen av Willa Nordic AB:s felleverans av två ytterväggar - där taket kommer att behöva lyftas och därför nu endast spikats på provisoriskt. Det har därmed inte heller lagts på någon underlagspapp. Taket täcks endast av presenningar, vilka blåser "hej vilt". Byggmästaren har varit här flera gånger för att försöka fästa presenningarna då vinden blåst loss dem. Ingen lätt uppgift. Pölarna är oerhört stora "inne" i huset, väggarna mycket blöta på sina ställen, vid nederkant på så gott som alla väggar är det urblött. På ett stort ställe är det nästan som en liten SJÖ.

Ja, vad blir då konsekvensen för Willa Nordic AB - av allt detta. Jag vet inte om det räcker att byta ut allt genomblött byggmaterial. Willa Nordic AB borde istället skicka hit en helt ny byggsats och som plåster på såren även inkludera våning två! Eller vad tycker alla ni där ute i bloggvärlden?

Det hela är egentligen katastrof, går det att överhuvdtaget suga upp allt vatten? Hur länge till kommer det att regna innan de får på taket? Först måste de felaktiga ytterväggarna byggas om!!

Ja, detta är ingen rolig situation. Bedrövlig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar