Bloggintresserade

12 juni 2012

Köks - och tvättstuge mått tagning

Idag, 12 juni, var Kristina Linner från Binova i Göteborg på besök. Närvarande var Tommy och Christer från Smarholmens bygg samt Peter Grip från Willa Nordic AB. Vi kontrollerade alla mått för köket. Kristina skickar över en reviderad ritning redan i em. Bra som alltid.

Vi tog upp var fläkt - imkanalen skall komma ut genom väggen, Kristina kontollerar fläktmotorns storlek och meddelar Christer detta.

Vi beslöt också lägga golvet under alla skåpsenheter. Christer kontrollerar ned Junckers om hur det skall läggas när vi har så långa längder. Jag vill inte ha skarvlister.

Vi beslöt också att rörmakaren, Ale rör får försöka få rören mer i bakkant i köksön, Rördimensionen behöver ocså ses över för att passa en avfallskvarn.

Kristina svarar för vattensäkringen under ön, medan Willa Nordic svarar för detta under arbetsbänken och högskåpsväggen.

Väggen över högskåpen byggs ned för att möta högskåpen. Kantväggarna vid högskåpsväggen tjockas på något. Kristina sätter också en snygg kant.

Det blir även en kant vid arbetsbänken.




Vi gick även igenom tvättstugan och inredningen där. Även i tvättstugan bestämde vi att det blir en snygg kant vid sidan om tvättmaskinen för att hålla arbetsbänken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar