Bloggintresserade

21 februari 2013

Husets värdefullaste tavla och lite till



Husets värdefullaste tavla har målats av ett av mina barnbarn, Smilla 9 år gammal. Den avbildar henne själv och hennes tre år äldre syster, Filippa. Visst är den fin? Smilla var så glad när jag hängde den över pianot i vardagsrummet. I love you mormor var henns kommentar.





Det man kan notera om resten av vardagsrummet är kontakten med Fader vår i himlen genom fönstret ovan pardörren. Se här även steppfönstret i hörnet i rummet. Det tog ett tag innan Willa Nordic AB accpeterade denna lösning med enbaert ihopklistrade fönster utan stolpe och utan liv mellan rutorna. De fick helt enkelt ändra sin konstruktion av bärande balkar för att klara denna fönsterkonstruktion. Jag har nu i efterhand fått reda på av Michael Hjälemby, Willa Nordic AB representant i Göteborg att fler kunder har velat ha denna konstruktion.

Det som inte syns på denna bild är att det idag hänger härliga gardiner - vita siden - vid sidan om pardörren.



Lena Widerberg från Fyra inredare AB har nu levererat dessa gardiner, vilka ger ett ombonat intryck utan att vara för "mycket".




Vi ser här Lenas man i färd med att montera gardinerna. Visst är profilen fin? Och gardinen blev perfekt här, och möjlig att dra för för att hindra insyn på kvällen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar